Zet bestanden zeker over: 3 beste software voor het delen van bestanden voordat pc

U kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jou computer moet moeilijk zijn. Moderne gevarieerdheid biedt toch veel oplossingen. In dit artikel leert u hoe u dezelfde programma kiest om bestanden naar jouw computer door te zetten – zo welke criteria u zal zoeken plus welke indien de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een voortreffelijk virtual data room -programma voordat het online overzetten van bestanden erbij kiezen, zullen u ervoor verschillende tonen letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit zijn het voornaamste dat in je opkomt. We moet niet die persoonsgegevens in handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Elke -services dat in die artikel terechtkomen beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is beslist onderwerp voordat een apart artikel, alleszins laat jullie de van specialist is.

Gemak

Deze is dus van de voornaamste factoren bij het opgegeven kiezen van een -platform. Deze behelzen functies die het tellen van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

De gemak betreffende het opslaan van bestanden – jij moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Kansen om dossiers rechtstreeks in de repository te creëren. Vanwege dit te doen, worden meestal aanvullende medewerkers geïntegreerd.

Jullie moet volledige controle beschikken over u verzenden alsof ontvangen betreffende bestanden.

Indien het bestand kan terechtkomen bewerkt, zullen het jij geschiedenis met het werken zijn.

Het is geweldig ingeval er door de pc-versie ook absoluut mobiele variant komt.

Prijzen

Iedereen eis het aanvoerend tarief accepteren met een goede prijs plus niet te veelvuldig betalen voordat wat jullie niet met plan bent te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en enig niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het bleek dat dit cijfer compleet anders zijn in opslagservices. Terwijl sommige u toestaan om bestanden betreffende 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service betreffende Apple is beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een geheel van allemaal Apple-services, deze niet slechts cloudopslag omvat, maar evenzeer Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel bestaat de snelle synchronisatie van bestanden op alle iphone 4, waardoor zij snel open zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en verschillende diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het laadstation kan daarnevens dienen mits een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de opslagmedium als server te benutten om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven door gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit moet winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is dus van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft veelvuldig coole tools die het werk vereenvoudigen. Mooie tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen jullie aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in uw applicaties in dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te bewerken in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en jullie prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden tevens zien in de map op welke manier ze waren voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke into met is andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.